Henning Jensen / Om os / Historie

Historie

Den 15. november 1946 startede firmaet Keller og Christensen i Brørup, og et nyt autoværksted havde set dagens lys.

Der blev udført reparationer af biler, lastbiler, busser og sågar traktorer. Der var fra starten gang i forretningen, og det blev hurtigt et anerkendt firma, hvor rigtig mange havde deres arbejdsplads, og hvor kunderne strømmede til. Dette gjorde, at det hurtigt blev den største autoforretning i Brørup.

I 1962 blev Keller og Christensen Fiat forhandlere.

Det gik rigtigt godt, og i 1972 blev der bygget nyt udstillingslokale, og der blev ansat en sælger, hvilket fik salget til at gå betragteligt i vejret.

I 1985 købte jeg (Henning Jensen) forretningen og har ligesom mine forgængere, i nu 32 år drevet forretningen med stor succes.

Forretningen/afdelingen i Rødding købte jeg i 1998, hvilken jeg har drevet sideløbende.

Fiat forhandlingen stoppede i juni 2023, men der repareres stadig biler og varevogne af alle mærker i begge forretninger, ligesom der også stadig købes og sælges biler.

Al administration udføres i Brørup afdelingen.

Her er blevet, og bliver stadig, uddannet mange lærlinge på vores værksteder, og de er alle meget dygtige og er kommet langt i deres virke. Det er en stor glæde, at jeg stadig har kontakt til de fleste, som efterhånden har etableret familier og har det godt.

Nyhed

Fiat Tipo

MJT 120 Prima SW Van
Fiat Tipo MJT 120 Prima SW Van